Langfristet Erhvervs Finansiering giver adgang til erhvervsobligationslignende finansiering for sunde danske virksomheder

Rune Ledgaard Sørensen (Adm. Direktør og Partner)

Rune Ledgaard Sørensen har 11 års erfaring fra den finansielle sektor bl.a. som Vice President hos FIH Erhvervsbank i afdelingen for akkvisitionsfinansiering. Rune har deltaget i virksomheds- og kreditanalyse af ca. 200 potentielle virksomhedsopkøb og har derfra opnået indsigt i mange typer af virksomheder og brancher. Rune har også arbejdet med kreditvurderinger af virksomheder i SMV-segmentet og erhvervsejendomme. Desuden har Rune meget erfaring med de kreditscoremodeller som bankerne anvender til estimering af tabssandsynligheder og fastsættelse af renten på udlån.

Uddannet: cand.merc. finansiering ved Handelshøjskolen i Århus.

rune
Rune Ledgaard Sørensen
+45 3032 5854
rune@lefas.dk
linkedin_viewmyprofile_lef

Lasse Nielsen (Direktør og Partner)

Lasse Nielsen har 12 års erfaring fra den finansielle sektor bl.a. senest som leder af erhvervsafdelingerne i Jyske Bank Vejle og Fredericia. Lasse har arbejdet med erhvervskunder i alle størrelser og segmenter og har en bred erfaring med finansiel rådgivning. Samtidig hermed et indgående kendskab til bankernes muligheder og begrænsninger inden for kredit- og långivning. Derudover har Lasse et stort indblik i det aktuelle bankmarked, specielt i forhold til priser og vilkår i de forskellige banker.

Uddannet: Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning.

lasse
Lasse Nielsen
+45 2532 7090
lasse@lefas.dk
linkedin_viewmyprofile_lef