Langfristet Erhvervs Finansiering giver adgang til erhvervsobligationslignende finansiering for sunde danske virksomheder

Tage Benjaminsen, bestyrelsesformand

Tage Benjaminsen har næsten 40 års erfaring fra banksektoren. Han har arbejdet 38 år i Danske Bank, både i Danmark og internationalt og har bl.a. været chef for Danske Banks afdeling i New York. Han har omfattende erfaring med kreditgivning, aktieanalyse og IT. Siden 2006 har Tage arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem.

Erhvervserfaring: Bestyrelsesformand, Kristensen Properties (siden 2004), bestyrelsesformand Lexbrand (2007-2008), Senior Vice President – Danske Bank Group (1962-2001)

tage

Niels Henrik Rasmussen

Niels Henrik Rasmussen har gennem sin karriere udviklet stærke evner for at bygge og udvikle virksomheder ved en unik blanding af visioner, strategi og forretningssans. Han har flere gange udviklet små og innovative virksomheder til at blive centrale og profitable aktører inden for deres industri. Niels Henrik har en “hands-on” praktisk ledelsesstil, som fremmer ansvarlighed og teamwork blandt de ledere han er med til at udvikle.

Erhvervserfaring: Grundlægger og CEO, Secunia (2002-2012), CEO og salgsansvarlig, VeriSignAffiliate (2001-2002), BDM – ASK Alex (2001), McKinsey & Co. (1992-1995).

niels

Lasse Nielsen

Lasse Nielsen har 12 års erfaring fra den finansielle sektor bl.a. senest som leder af erhvervsafdelingerne i Jyske Bank Vejle og Fredericia. Lasse har arbejdet med erhvervskunder i alle størrelser og segmenter og har en bred erfaring med finansiel rådgivning. Samtidig hermed et indgående kendskab til bankernes muligheder og begrænsninger inden for kredit- og långivning. Derudover har Lasse et stort indblik i det aktuelle bankmarked, specielt i forhold til priser og vilkår i de forskellige banker.

Uddannet: Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning.

lasse